About

Fyller 32 i år. Har just flyttat till Wien för att jobba för OSCE. Skriver kriminalromaner på fritiden. Älskar att umgås med mina vänner och att baka. Har nyligen blivit medlem på svindyrt träningscenter som ligger vid operan här i Wien och håller som bäst på att få ordning på mitt nya liv. Det går, på det hela taget, riktigt lysande.

2 Responses to About

  1. Pernilla Nilsson says:

    Hej
    Jag vet inte om du kommer ihåg mig, Pernilla från konfirmatinslägret på Ivö….hur som så ville jag säga att jag tycker det är så roligt att du har gett ut dina böcker. Jag och ett gäng tjejer har ett boklotteri och när din bok Askungar getts ut så hade en läst den och frågade om jag kände dig eftersom du, författaren var 79 och kom från Kristianstad. Och nu har jag också läst Askungar.
    Sedan av en slump när jag satte på TV:n i måndags så var du dät på Go kväll och hur som så blev jag glad att se dig för du var precis lika levnadsgald då som nu och jag kände så väl igen det där att du aldrig ville missa något roligt.

    Så här kommer en hälsning från mig och stort lycka till framöver.

    Pernilla som numera bor i Jönköping

  2. Hi,
    just wrote a note about you as “Book of the Month”, that goes, together with selected international bestseller charts, to most major publishing trade magazines. As you can see from my website, this is part of my job – which coincidentally I do out of Vienna. So if you feel like having a coffee some time, it ‘d fun.

    All the best
    ruediger

Leave a comment